Introducere
    Ritualuri
    Animale de putere
    Arhetipuri
    Marile principii
    Marturii
    Cursuri
    Contact
    Link-uri

 

    Huna

    Ama Deus

     

     

 

      

Dr.David Joshua Stone in cartea sa despre Sistemul Huna spune: " Un eveniment remarcabil la care am ajuns in cercetarea mea pentru aceasta carte, a fost faptul ca invataturile egiptene in care m-am implicat prin a deveni initiat in Ordinul Melchizedek din dinastia a treia, au fost aproape cuvant cu cuvant invataturile Huna din Hawaii".

 

Invataturile Huna sunt o stiinta veche secreta care a ajuns la omul occidental prin munca unui om pe nume Max Freedom Long. Max Freedom Long a inceput cariera initiala in invataturile Huna de la un om pe nume William Tufts Brigham. Brigham a petrecut 40 de ani locuind in Hawaii si incercand sa obtina secretul invataturilor Huna. El a fost capabil sa obtina informatii, cu toate acestea nu a fost niciodata in masura de a ajunge la miezul invataturilor. La varsta de 82 de ani, ca sincronicitate pentru ce-si dorise, el si Max Freedom Long se intilnesc. Max Freedom Long a studiat lucrarile lui Brigham si l-au ajutat in activitatea si studiu sau. El, insa, a dat peste acelasi obstacol de care s-a poticnit Brigham. Invataturile Huna erau invataturi foarte vechi care fusesera transmise din gura in gura. Fiecare efort pe care Max Freedom Long l-a facut pentru a ajunge la invataturi, nu l-au ajutat, cei cativa Kahunas ramasi in Hawaii nu au vrut sa vorbeasca cu el. Pentru multi ani el a fost blocat in acest impas.
In 1935 el a avut o revelatie. La trezirea din somn a avut intuitia de a face o traducere proaspata a inregistrarilor unor cantece si rugaciuni pornind de la " radacina " cuvintelor. Limba Hawaiiana este alcatuita din combinarea unor cuvinte " radacina " foarte scurte. Traducerea in stare proaspata a acestor cuvinte radacina a fost cheia care descuie secretul despre cum au facut Kahunas faptele lor magice.

Miezul si esenta invataturilor Huna este aceea ca omul este alcatuit din trei euri, sine sau minti. Acestea pot fi cel mai usor numite mintea subconstienta, mintea constienta si mintea supraconstienta. Este mintea constienta pe care Kahunas au numit-o uhane sau Sinele Mijlociu. Acest Sine Mijlociu este o parte a omului, care este constient de existenta lui, si are capacitatea de a rationa. Acesta inseamna de asemenea a da drum liber vointei de a crea in viata ce vrea, impreuna cu Sinele de Baza. Mintea subconstienta a fost numita unihipili sau Sinele de Baza. Sinele de Baza este depozitul intregii memorii si sediul emotiilor. Fiecare dintre cele trei sine are nivelul lui distinct de constiinta.
Cu practica Huna, putem deveni fericiti, putem deveni mai intelepti, suntem capabili sa manifestam visele noastre. Noi dezvoltam o intelegere a modului in care Universul functioneaza cu adevarat. Suntem conectati si imbratisati de Pamant si toate fiintele care traiesc pe si in lumea noastra. Acest atelier foloseste initierea de a transmite capacitatea de a lucra cu energia si pentru a spori diverse practici si meditatii.

Continutul seminarului
Introducere
Ce este Huna?
Energia
Despre Primirea Initierii
Despre Utilizarea Functiilor
Definitia Huna si Principiile Huna
Definitia Manei
Intensificarea curgerii manei prin corp
Acordaj in Fortifierea aurei
Acordaj in Izvorul Manei si meditatia
Acordaj in Binecuvantarile Pamantului
Acordaj in Respiratiei HA si metoda
Intensificarea Respiratiei
Caracteristici superioare ale sistemului nervos
Caracteristici superioare ale sistemului circulator
Caracteristici superioare ale organelor
Acordaj in Fundatia Inimii
Acordaj in Ochiul Florii Kanaloa
Energia de curatare a subconstientului
Purificarea mentala
Energia Detoxifierii
Energia vindecarii Huna
Procedura de vindecare Kahi
Armonizarea celor Trei Sine
Acordarea la Inima Soarelui
Acordajul Crucii Focului
Acordarea la Apa Bucuriei
Acordajul Acum - Manawa
Ciclul celor 5 elemente
Activarea Ho-o-pono-pono
Fuziunea Sufletului
Meditatia Nalu
Lucrul individual cu energia ( Sursa Spirituala - Kahuna Aumakua)

Huna este centrata in aici si acum. Se ocupa cu realitatea vietii de zi cu zi in lumea fizica, in timp ce ajuta de asemenea practicantii sa ajunga la stari de constientizare si de o mare claritate. Practica Huna aduce rezultate in dezvoltarea personala, o mai mare fericire, si capacitatea de a influenta pozitiv mediul inconjurator. Fortele nevazute care produc aceste efecte sunt destul de reale.
Modul de viata si filozofia Huna invata ca cheia pentru o viata inplinita consta in trezirea si integrarea subconstientului, constientului si Sinelui Superior. Aceasta ne ofera o viziune a vietii centrata in iubire, o cale a inimii cu Omenirea, Natura, si Divinul ca parti armonioase ale unei comunitati cosmice.
Aceasta nu inseamna sa spunem ca trupul, mintea si spiritul sunt entitati separate, dar iluzia de separare este adesea raspandita in gandul "Vestului". O regula de baza a Huna este " Nu provoci durere, nu pacatuiesti". Huna poate fi aplicata universal.
Legendele duc Huna inapoi pana la Lemuria (MU), cu siguranta este printre cele mai vechi invataturi spirituale conservate si pline de viata pe aceasta planeta astazi, si un adevarat tezaur de intelepciune practica si intuitii spirituale.

Cele sapte Principii Huna:
Constienta: Lumea este ceea ce crezi tu ca este.
Libertatea: Nu exista limite.
Concentrarea: Energia curge acolo unde este atentia.
Persistenta: Acum este momentul puterii.
Iubirea: Sa iubesti inseamna sa fii fericit cu.
Increderea: Toata puterea vine din interior.
Intelepciunea: Eficacitatea este masura adevarului

Mana
Forta de viata se numeste Mana si invatand sa o construiesti, sa chemi Mana iti permite sa realizezi vindecare si sa aduci schimbari in viata ta. Exista multe scoli de Huna. Practica Huna implica contact direct cu ghizii spirituali, cu energiile si o crescuta trezire a intuitiei. Utilizarea incantatiilor, a respiratiei, meditatiei si lucrul cu energia este comuna pentru multe traditii Huna. Unele includ practici de initiere si initieri in aura pentru a ajuta elevul in realizarea legaturii sale cu fortele spirituale implicate. Acest atelier foloseste initieri si se concentreaza mai mult pe munca cu energia decat alte metode.
Huna invata despre puterea de secole a subconstientului, inainte de
recunoasterea psihologiei din Vest si a tratamentului eficient pentru multe dintre bolile emotionale si mentale comune de astazi. Huna este minunat pentru vindecarea emotionala. Practica Huna conduce rapid la un sentiment real de a fi binecuvantati si hraniti de Pamant si la dezvoltarea calitatilor inimii si curajului si la o crestere a constiintei spirituale.
In timpul seminarului veti primi un acordaj de conexiune cu 25 de energii diferite, energii cu care vom lucra apoi individual si care pot actiona autonom sau la activarea prin intentie.

(Acest material a fost adaptat si prelucrat dupa o traducere facuta de Anisoara Cismasu)


 

 

 

 

 

 

 
    Home | Munay Ki | Cursuri | Contact                                                                                                                                  9x Design