Templu Tibetan

Tibetan Reiki conţine numeroase simboluri provenite din Orient, dar şi din Egipt sau America de Sud. Diversitatea de simboluri şi tehnici sugereaza ca Tibetan Reiki a fost cunoscut in epoci diferite, in regiuni indepartate. Tibetan Reiki este un sistem energetic care, prin aceste simboluri, aduce energiile in armonie şi echilibru, facand posibila vindecarea, dar şi evoluţia spirituala. Tehnicile si simbolurile ofera o mai buna legatura cu pamantul, cu energia elementului pamant, specifica Reiki, si lucreaza asupra energiei Kundalini.

 

Se pune accentul pe activarea/trezirea Dumnezeului din noi, pe purificarea prin focul cunoasterii si ofera modalitati de a vedea dintr-o noua perspectiva lucrurile vazute sau traite.
Un accent deosebit se pune si pe activarea Merkabelor, atat pentru protectie cat si pentru revenirea la tiparul perfect dupa care am fost creati.
Energizarea chakrelor, purificarea energiilor haotice care pot aparea, optimizarea vederii la distanta cu cel de al treilea ochi, echilibrarea Yin-Yang, curatarea canalelor energetice, Sushumna, dar si Ida si Pingala, sunt alte tehnici utile.
In scop terapeutic, Tibetan Reiki ofera solutii eficiente pentru bolile genetice, pentru abordarea celor care nu pot cere ajutorul nostru, pentru autogenerarea tesuturilor, dar si pentru multe altele.
Pentru cei care nu au ajuns la nivelul de a urma Shamballa MDH, ofera primele tehnici de a lucra cu Flacara violet-argintie, de a obtine sprijinul Arhanghelului Mihail si al lui Saint-Germain, ca si solutii utile pentru taierea legaturilor si a stringurilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Home | Reiki | Cursuri | Despre | Contact