Saint Germain

Privit prin prisma şcolilor mistice şi esoterice cu mult anterioare şcolii Reiki fondate de maestrul Mikao Usui, sistemul Shamballa MDH aduce in lumea pragmatica Reiki o serie de cunoştinţe esoterice occidentale, preluate din Cabala şi Alchimie, şi ofera nu numai tehnici de vindecare şi de evoluţie spirituala, ci şi o ontologie a universului in care traim.
Shamballa este cunoscuta in tradiţia esoterica a popoarelor din nordul Indiei şi Tibet ca fiind taramul celor iluminaţi.

 

Acolo işi au salaşul o serie de Maeştri Spirituali care ajuta omenirea in dezvoltarea şi evoluţia ei spirituala - aceştia fiind cunoscuţi, de regula, sub denumirea de Maeştri Ascendenţi.
Maestrul Ascendent Saint-Germain a adus din Atlantida un sistem de vindecare cu 22 de simboluri menit sa ajute la ridicarea vibraţiilor spirituale ale tuturor fiinţelor. El a format un grup de invaţacei numit "Aspiranţii" care, inainte de cataclism, şi-au urmat maestrul şi au parasit Atlantida pentru a se stabili in Tibet. Ajunşi acolo au incercat sa-şi continue munca de ridicare a conştiinţei spirituale.
Exista maeştri care utilizeza denumirea de Shamballa Reiki, in timp ce alţi maeştri folosesc numele de Vindecare Multidimensionala Shamballa (Shamballa MDH). Utilizarea celui de-al doilea nume este corecta.
Sistemul Shamballa lucreaza cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regasesc:
1. Forţa Universala a vieţii (recunoscuta sub numele de Reiki);
2. Energia Mahatma, a spiritului liber;
3. Energia Maeştrilor Ascendenţi;
4. Energia Conştiintei Hristice;
5. Energia Arhanghelului Mihail;
6. Energia argintiu-violeta a lui Saint-Germain;
7. Energia data de Merkaba;
8. Energia data de tehnicile sacre Merkaba;
9. Energia data de cele 352 de simboluri folosite in sistem.
Vindecarea Multidimensionala Shamballa este un sistem integral de vindecare, atat pentru ca beneficiaza de o extindere a energiilor Reiki, cat şi prin faptul ca suma energiilor lucreaza pe mai multe niveluri. Acţiunea energiilor Shamballa se manifesta nu numai la nivel mental, emoţional şi spiritual, ci şi la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului şi ale celor mai inalte vibraţii ale corpului energetic.
Adevaratul scop al Shamballa MDH este experienţa spirituala individuala, corelata cu o mai profunda inţelegere şi cu o conştientizare ridicata. Multe dintre simbolurile şi meditaţiile folosite sunt destinate conştientizarii şi trezirii individuale.
Shamballa Reiki nu este doar un sistem de vindecare, este o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale. Lucrul cu tehnicile Shamballa MDH este de natura spirituala, dar poate fi folosit de oricine, pe orice cale spirituala. Necesita doar credinţa conectarii cu Spiritul, iubire şi vindecare prin intenţie şi energie.

 

 

 

 

 

       Home | Reiki | Cursuri | Despre | Contact