Gendai Reiki

Qigongul Iluminarii - O perla a invataturilor taoiste, este un sistem complet in sine in sensul ca orcine poate atinge cele mai inalte niveluri practicand doar aceasta forma.

Qigongul Iluminarii - Cea mai simpla si mai puternica forma(facuta publica) de Qigong existenta pe planeta acum.

 

Cursuri Qigong/Tai Chi - Iasi: www.etaichi.ro

 

Practica de Qigong al Iluminarii (Tai Chi al Iluminarii) poate fi vazuta ca o mandala fizica tridimensionala, cuprinzand toate aspectele primare ale filosofiei taoiste: conceptele de Wuji (Vidul, energia primordiala), Yin-Yang (cele doua forte creatoare ale intregului Univers), Tao (armonia perfecta dintre Yin si Yang), cele trei forte (Cer-Om-Pamant), cele patru anotimpuri (primavara, vara, toamna, iarna), cele cinci elemente (apa, lemn, foc, pamant, metal), notiuni de Bagua (cele opt directii de deplasare si miscarile circulare).

In China, Qigongul Iluminarii a fost considerata o forma foarte puternica de Qigong pentru a putea fi adusa la cunostinta oamenilor obisnuiti. De aceea s-a transmis in  secret de la maestru la discipol timp de 800 de ani. Sistemul Qigongul Iluminarii a fost adus in SUA la inceputul anilor 1990 de catre Maestrul Zhu Hui.
 

Maestrul Zhu Hui spunea ca "Practicarea Qigongului Iluminarii reprezinta un dans sacru impreuna cu Timpul iar prin executarea ciclurilor Pamantului si Cerului iti modifici esenta energetica foarte repede. In acest mod observi cum ti se schimba karma".

 

Iata ce spune...Michael Winn...un experimentat profesor de Qigong despre Tai Chi-ul/Qigong-ul Iluminarii:

"Timp de 35 de ani am cautat secretele Iluminarii de la zeci de maestrii spirituali. Am testat multe sisteme de meditatie ale scolilor de mistere antice din jurul planetei - China, India, Grecia, Egipt, Africa ...ale samanilor care locuiesc langa Polul Nord. Toate le-am gasit ca fiind valoroase. Unele sunt mai potrivite pentru occidentalii ocupati, pentru omul modern. Dintre acestea, doar cateva se ocupa cu problemele Trupului si Spiritului in acelasi timp. Cautam o cale care sa functioneaze simultan pe ambele - vindecare trup si suflet.

Numele meu este Michael Winn. Vreau sa va impartasesc "cireasa de pe tort" a descoperirilor mele. Aveti posibilitatea de a trai experienta transmisiilor de la o echipa de maestri iluminati Tao. Este posibil sa simtiti prezenta lor spirituala prin practicarea formei simple si elegante a Tai Chi-ului Iluminarii pentru 15 min. Echipa de maestrii Tao la care ma refer este condusa de Marele Maestru al Maestrilor Tai Chi, Nemuritorul Chang Sang Feng."Avantajele practicarii Qigongului Iluminarii


Ne mentine centrati in prezent
Simplu ca toate lucrurile geniale

Ideal pentru oamenii ocupati

Dureaza numai 12-15 minute (forma scurta dureaza numai 4 minute)
Deschide meridianele corpului
Deschide inima
Dezvolta intuitia

Imbunatateste postura corporala

Poate regla tensiunea arteriala

Regleaza greutatea corporala

Pentru practica aveti nevoie de numai un metru patrat in camera
Permite in timp dezvoltarea clarvederii
Dizolva blocajele din corp
Activeaza si dezvolta energia interna
Stimuleaza imunitatea si mentine sanatatea
Creste supletea corpului
Pastreaza tineretea
Linisteste mintea
Inlatura stresul
Creste longevitatea
Poate fi practicat de la 7 la 100 ani

Este o metoda foarte puternica de centrare si de a ne mentine in prezent

Echilibreaza emisferele cerebrale

Limpezeste mintea

Creste forta vitala

 

Practicarea Qigong/Tai Chi nu inlocuieste un regim de viata armonios si sanatos si/sau medicina alopata.

 

 

Linia mea de initiere este:

 

 

 

Exista si posibilitatea organizarii de cursuri private.

 

Contact - Cursuri:

 

Gelu Teodor Susanu

Telefon: 0722 - 504957

 

 

       Home | Reiki | Cursuri | Despre | Contact