Ritualurile Munay Ki (ritualurile iluminarii) reprezinta cele mai importante invataturi primite de catre Dr. Alberto Villoldo psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni. El a infiintat la Universitatea din San Francisco Laboratorul de autoreglare biologica, pentru a studia modalitatea in care mintea creeaza sanatate si boala. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii pregateste pe studenti pentru practicarea medicinei energetice.
 

Nou: site de prezentare Munay Ki: www.munayki.ro

 

Dr. Alberto Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai samani alaturi de indemnul de a le transmite mai departe in intreaga lume. Pe masura ce aceste initieri se vor integra pe deplin in dumneavoastra o sa fiti binecuvantati permanent de catre Fiintele Superioare. Samanii incasi au realizat ca Pamantul se afla acum intr-un moment de profunde transformari si este necesar sa impartaseasca aceste puternice initieri si in afara liniei lor.

Dr. Alberto Villoldo este autorul cartilor: "Saman, vindecator, intelept", "Sa refacem trecutul, sa vindecam viitorul prin recuperarea sufletului", "Cele patru introspectii" si "Vise curajoase"  traduse si in limba romana. Cartile au aparut la Editura For You: Click aici!

Sintagma "Munay Ki" provine dintr-un cuvant din limba Quechua si inseamna "Te iubesc" sau "Fii asa cum esti". Termenul de "Munay Ki" desemneaza cele noua ritualuri de initiere prin care o persoana devine inteleapta si puternica, cu constiinta si acceptarea faptului ca exista un Creator al tuturor. Cele noua ritualuri sunt comune tuturor traditiilor samanice, desi ele sunt exprimate in forme si stiluri  diferite in diferite culturi. Ele au fost aduse in cele doua Americi de catre primii vraci si samani- femei si barbati - care au strabatut  stramtoarea Bering dinspre Siberia, in timpul perioadei glaciare, in urma cu aproximativ 30000 de ani. Acesti calatori neinfricati erau din poporul Laika, pastratorii vechilor  cunostinte si mistere ale pamantului.

 

Profetiile vechi incase vorbesc despre acest timp prezent, raportat la istorie, ca despre o perioada de mari transformari, un timp propice pentru mutatii extraordinare in lume. Aceste profetii prezic aparitia unui nou om pe planeta - o persoana puternica si inteleapta, care s-a eliberat de frica si traieste intru natura sa eterna, cu acceptarea faptului ca o instanta suprema transcendenta guverneaza intreaga creatie, din care el este parte.

 

Ritualurile Munay Ki sunt "codurile"  pentru noul om, cunoscut si sub numele de "homo luminosus" sau "fiinta de lumina". Munay Ki desemneaza  noua mari ritualuri de initiere care provin de la vechii membrii ai poporului Laika, femei si barbati deopotriva, cunoscatori ai secretelor terapeutice de mult uitate de omul modern.

 

Experienta ritualurilor Munay Ki  se prezinta in forma unor transmisii energetice care schimba campul energetic de lumina al initiatului. Aceste ritualuri sunt un proces in noua pasi sau etape, un proces care vindeca ranile trecutului, adica mostenirea noastra genetica si karmica. Ele ne ajuta sa pasim spre plenitudinea naturii noastre, prin tranformarea campului energetic uman si re-informarea, reprogramarea ADN-ului nostru, ceea ce ne face capabili sa ne dezvoltam un nou corp, cu alte date biologice, un corp care imbatraneste, se vindeca si moare intr-un chip complet diferit decat cel prescris de codul genetic anterior.

 

Acum e momentul sa pasim in propria noastra calatorie initiatica, de vindecare interioara, o sansa de a ne conecta la extraordinara lume a creatiei. Alegerea ne apartine si fiecare dintre noi face o alegere, chiar acum. Munay Ki este o invitatie de a pasi intr-o experienta de transformare, de transfigurare alchimica, o calatorie de explorare a puterilor de vindecare personala. Intrand in lumea creatorilor, alegem sa facem o lume din vis sa existe in realitate.

Ritualurile Munay Ki sunt impartite in trei categorii: ritualurile de baza, ritualurile transmise pe linie energetica si ritualurile ce vor urma.

Ritualurile de baza

1 - Ritualul vindecatorului - Humpeq - conecteaza cu Fiinte de Lumina din  care vor veni si va vor asista la vindecarea si transformarea personala. Laika stiau ca avem la dispozitie o asistenta spirituala extraordinara. Fiintele de lumina vor lucra cu noi fie pe parcursul meditatiilor ce le vom face fie in timpul somnului pentru a vindeca ranile noastre. De asemenea prin primirea acestui ritual se va trezi si se va dezvolta puterea vindecatoare ce se afla in mainile dumneavoastra.

2 - Ritualul de protectie - consta din introducerea in campul de lumina a celor cinci benzi energetice reprezentand elementele pamantului, apei, focului, aerului si spiritului. Odata instalate aceste benzi vor actiona prin descompunerea a oricarei energii negative din jurul dumneavaostra, in unul din aceste cinci elemente, astfel incat acestea nu vor mai putea afecta. Intr-o lume bazata pe sentimentul fricii aceste Benzi ale Puterii asigura o protectie considerabila. Primirea acestei initieri asigura protectia totala a campului energetic de lumina.

3 - Ritualul armoniei - Ayni Karpi - reprezinta transmisia a celor sapte arhetipuri universale in chakre. In prima chakra veti primi sarpele, jaguarul in chakra a doua, pasarea colibri in chakra a treia si vulturul (condorul) in chakra inimii. Apoi vor urma o numar de trei "arhangheli" in chakrele superioare astfel: Huascar Inca - pastratorul lumii de jos dar si al mintii subconstiente este transmis in chakra 5, Quetzalcoatl - sarpele cu pene, pastratorul lumii de mijloc si al constientului va fi transmis in chakra 6 iar Pachacuti -protectorul lumii superioare si supraconstientului dar si pastratorul timpului va fi transmis in chakra coroana. Aceste arhetipuri sunt transmise in chakre ca seminte ce vor germina in prezenta focului, de aceea va trebui sa realizati un numar de minim cinci meditatii pentru a le trezi si dezvolta. Primirea acestui ritual va ajuta sa va curatati si protejati chakrele, sa va dezvoltati corpul de lumina.

4 - Ritualul clarvazatorului - Karwak - permite deschiderea unor cai pentru energie prin instalarea unor fire de lumina din cortexul vizual in ochiul al treilea si in inima. Aceasta practica va trezi abilitatea de a percepe lumea invizibila . Multi dintre cei care au primit acest ritual au descoperit la cateva luni ca puteau sa "vada" lumea energetica din jurul lor.


Ritualuri transmise pe linie energetica

5 - Ritualul pastratorilor zilei - Pampa Mesayok - este un ritual in care veti fi conectati cu o linie renumita de maestri vindecatori din trecut. Pastratorii zilelor au fost de cele mai multe ori femei si s-au ocupat cu asistarea nasterilor si deceselor precum si cu vindecarea cu ajutorul plantelor. Primirea acestui ritual va permite sa lucrati cu energia locurilor sacre din diverse parti ale lumii (Macchu Picchu, Stonehenge), sa fiti sustinuti in munca energetica pe care o efectuati dar si sa va vindecati partea feminina din dumneavoastra trecand astfel dincolo de frica.

6 - Ritualul pastratorilor intelepciunii - Alto Mesayok - prin care veti fi conectat la o linie a fiintelor de lumina care au locuit muntii sacri ai planetei Pamant si care sunt pastratori si protectori ai stiintei vindecarii. Primirea acestui ritual va ajuta sa chemati pastratorii intelepciunii rugandu-i sa-si daruiasca intelepciunea si cunoasterea pentru ca sa vindecati partea masculina din dumneavoastra, sa treceti in afara timpului, sa invatati medicina samanica si sa simtiti infinitul.

7 - Ritualul pastratorilor pamantului - Kurak Akullak - ne conecteaza la o descendenta de arhangheli care sunt gardienii galaxiei noastre. Se stie despre ei ca au forma umana si ca sunt inalti precum arborii. Pastratorii Pamantului, care sunt administratorii tuturor formelor de viata de pe pamant, se afla sub protectia directa a acestor arhangheli si pot invoca puterea acestora atunci cand au nevoie, spre a aduce vindecare si echilibru in orice situatie. Acest rit il invata pe neofit despre caile clarvazatorului, dar si sa transforme lumea in accord cu visele lor.

 

Ritualurile ce vor veni

8 - Ritualul pastratorilor stelari - Morshai Karpay - este un ritual care ne ancoreaza sigur in timpul ce va sa vina dupa marea schimbare ce va avea loc in jurul anului 2012. In conformitate cu intelepciunea populara, atunci cand primesti acest ritual, corpul tau fizic incepe sa evolueze in directia transformarii sale in homo luminosus. Procesul de imbatranire este incetinit, devii rezistent la boli la care erai odata vulnerabil. Dupa ce Alberto Villoldo a primit acest ritual - a constatat ca nu mai procesa evenimentele in mod primar, la nivel fizic. El mai spune ca atunci cand  a racit, a procesat boala la nivel energetic, iar ca aceasta i-a parasit organismul intr-o zi-doua, si nu in doua saptamani, cum se intampla de obicei. Villoldo marturiseste ca a inceput sa traiasca cu adevarat si sa proceseze la nivel spiritual evenimentele care aveau loc in viata lui.

 

9 - Ritualul Creatorului - Taitanchis Tranti - trezeste Creatorul sau Scanteia Interioara Divina astfel incat sa intelegeti ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic fir de nisip la cel mai mare cumul de galaxii din Univers. Acest ritual nu a fost pana recent disponibil pe Pamant, el fiind primit  direct de la Spirit. Desi au existat persoane care au atins acest nivel si si-au trezit Constiinta Hristica sau Buddhica nu a fost niciodata posibil ca acest ritual sa se transmita de la o persoana la alta. Ritualul Creatorului a fost primit de catre samanii incasi, care au primit si capacitatea de a-l transmite mai departe in vara anului 2006.

 

Sursa: www.munay-ki.org, www.thefourwinds.com

In cadrul seminariilor Munay Ki vor fi explicate toate cele 9 ritualuri. Fiecare participant va primi piatra lui Pi pentru initieri. Fiecare dintre participanti va putea transmite cele 9 ritualuri mai departe cu conditia sa fi primit toate cele 9 initieri. Initierile pot fi facute si cate una pe saptamana - pentru cei care doresc acest lucru. Pentru a putea participa la aceste seminarii nu este necesar sa aveti in prealabil o pregatire in Reiki.

 

Marturii:

 

          "Am primit initierile Iasi pe 11-12 aprilie 2009. Atunci practic nu stiam nimic despre samanism, iar astazi pot spune ca sunt mai bogata spiritual si chiar ca sunt o femeie saman.
Primirea initierilor in sine a fost o surpriza, o experienta personala deosebita, cu trairi intense si noi, diferite de la un ritual la altul. Cateva zile dupa initiere, am simtit prezenta langa mine a unui saman, parca pentru a veghea cumva starea inalta a constiintei pe care o aveam dupa initieri. Ulterior, acea stare a devenit una normala, iar prezentele maestrilor intotdeauna prompte cand le invoc.

Cred ca initierile Munay-Ki m-au transformat treptat, iar modul in care percep acum lumea este mai deschis catre ambele principii cel masculin, dar mai ales cel feminin. Am o receptivitate mai mare si mai multa liniste si siguranta.Foarte important pentru mine este si cum complexitatea arhetipurilor a crescut in timp. Cu fiecare ocazie cand le-am explorat, arhetipurile au dobandit claritate si forta. Spatiul sacru imi este un instrument la indemana ori de cate ori am nevoie de o echilibrare a energiilor mele sau din jur sau cand am nevoie de ajutor, informatii etc.

La cateva zile dupa initieri, am transmis bunicii mele, o femeie sceptica, ritualul vindecatorului. Eram usor stangace, in ciuda tumultului de trairi pe care le avusesem de curand, si ma intrebam in ce masura ceea ce pot inlesni eu ar putea avea vreun efect asupra ei. Pentru mine a fost uimitor ce s-a intamplat: dupa o retraire a ritualului de catre mine exact ca la initiere, la finalul lui, cand bunica mea statea in pozitia cu palmele adunate la piept, a intrat intr-o transa extatica din care nu mai dadea semne sa iasa. Am decis s-o scot incet dupa 20-25 minute, cand avea o stare minunata de armonie si fericire.

Alta data, de curand, intr-o situatie destul de incarcata, am avut nevoie sa inteleg mai bine ce ii trebuie fiului meu. Am deschis spatiul sacru ca de obicei si, pentru prima data, am cerut ajutorul pastratorilor zilei. Ajutorul nu a intarziat sa vina si acum fiul meu este bine, iar eu sunt o mamica fericita si recunoscatoare pentru imensa asistenta spirituala la care am acces."

                                                                                                                       C. I. - Bucuresti

                                                                      

 

        "Au fost cele mai puternice initieri la care am participat.
Am trecut foarte rapid intr-o alta dimensiune, si acolo totul a incremenit intr-o stare de liniste si pace profunda. Simteam o bucurie si o multumire imensa. Constiinta mea era dirijata dupa alte legi si doream sa raman pentru totdeauna , acolo, aproape de Sursa. Eram perfect constienta de tot ceea ce se intampla in plan tridimensional, dar concomitent, eram profund ancorata in acea dimensiune,superioara, din care nu doream sa ma desprind.Simteam o atractie deosebita pentru aceasta vibratie, ii simteam forta si puterea. M-am abandonat in totalitate acestei forte superioare, si am stat aproape tot seminarul, nemiscata abia respirand, in meditatie profunda"

                                                                                                                      D. M. - Bucuresti

 

 

      "Ritualurile de initiere Munay Ki pentru mine au realizat ceea ce au promis a realiza. Am simtit foarte puternic fiecare dintre initieri, in principal Ritualurile Pastratorilor care au rol de a conecta initiatul cu Ajutoare de Lumina. Imaginile vizualizate de-a lungul acestor ritualuri au fost superbe reamintindu-mi de locuri si entitati "de alta data" precum si aratandu-mi lucruri, locuri si Fiinte de Lumina de a caror contact m-am bucurat pentru prima data. Calea samanului este calea Libertatii, a bucuriei manifestarii intru cele Patru Vanturi, intre Mama Geea si Tatal Ceresc.Vindecarile care preced aceste initieri sunt foarte puternice si aduc cu ele "coincidente" benefice intru armonie la toate nivelurile."

                                                                                                                              C. D. - Cluj

 

 

 

 

 

 

 

       Home | Reiki | Cursuri | Despre | Contact