Placarile exterioare cu lemn, confera cladirii o nota distincta de eleganta, o scot din nota generala de anonimat, subliniind anumite detalii arhitecturale, sau in cazul placarii integrale schimband total, in bine, imaginea de ansamblu.
Materialul utilizat este termotratat, astfel incat durata de viata este garantata pentru zeci de ani. Esentele folosite la placari exterioare sunt pin si cedru, cu un aspect aparte si calitate deosebita.
Utilizarea pardoselilor din lemn la terase si piscine innobileaza spatiul respectiv, efectul obtinut fiind absolut special.
Lemnul este termotratat, fiind prelucrat neted sau riflat(striatii antiderapante), gama de esente fiind foarte larga, de la clasicii pin sau frasin, la exoticele massaranduba, ipe sau sapelli.Aplicarea unui ulei special la cativa ani, duce durata de viata a lemnului la peste 30 de ani, acesta pastrandu-si forma si aspectul neschimbate in decursul timpului.
Pentru placarile interioare, facute cu precadere in zone de mare impact vizual, recomand lambriu din molid, finisajul acestuia punand in valoare ambientul.
Tot materialul lemnos este importat si insotit de certificate de calitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Home | Servicii | Oferta | Contact                                                                                                                                    9x Design